Mijn ervaring

Personal Assistant Ondersteunen zakelijk en privé van investeerder D.E. Kat, DGA van meerdere bedrijven en mede-aandeelhouder van Dekamarkt B.V.. Uitermate vertrouwelijke en zelfstandige functie met o.a. zeer complex agenda- en mailboxbeheer, direct en veelvuldig zelfstandig contact met advocaten, notarissen, architecten en makelaars alsmede het organiseren van (privé)reizen en events.

Directie assistent / Human resources blooming hotel Inrichten van de bij aanvang niet aanwezige kantoor-, vergader- en digitale structuur, actief betrokken bij de professionalisering van de organisatie, lid van het managementteam en schakel tussen algemeen directeur en organisatie, beheren website, ondersteuning in marketing/pr, vertrouwenspersoon, klachtenbehandeling, organisatie van events (tot 500 personen) en jaarlijkse expositie tijdens Kunst10daagse. Tevens verantwoordelijk voor alle HR werkzaamheden (80 personen).

Executive Assistant JLM Lubricants Organisatie van het internationale 'JLM Lubricants Distributors Event'. Ruim 40 distributeurs uit 20 verschillende landen kwamen twee dagen naar Amsterdam waar zij - naast een informeel programma - zowel in theorie als in praktijk geïnformeerd werden over de producten van JLM Lubricants.

Executive Assistant a.i. Ammeraal Beltech B.V. Vervangen van de Executive Assistant van deze multinational. Coördineren internationale meeting van de Executive Committee, organiseren complexe zakenreizen, aanvragen visa, contact met Zwitserse private equity-organisatie.

Directiesecretaresse Raad van Bestuur DSB Groep Ondersteunen in de ruimste zin van de Raad van Bestuur, assisteren en bij afwezigheid vervangen van de directiesecretaris, bewaken juridische structuur en aanpassingen in handelsregister verzorgen (65 vennootschappen), deponeren van de jaarverslagen, opmaken en follow-up van de dividendbesluiten middels AvA’s, juridische ondersteuning bedrijfsadvocaat, coördineren van de bouw van de nieuwe bedrijfspanden, klaarmaken dataroom en assistentie bij de (niet doorgegane) beursgang en meerdere securitisaties, jaarlijks organisatie ‘DSB-dag’, nauw betrokken bij opzetten van de DSB schaatsploegen.

Secretaresse College van Bestuur a.i. Stichting Penta (onderwijs) Assisteren in de meest brede zin van het College van Bestuur. Onder deze stichting vallen 12 basisscholen.

Virtual Assistant Psyche en Zwangerschap B.V. Zeer brede ondersteuning op afstand van de oprichter (GGZ psychologe) waaronder mailbeheer, facturatie, organisatie cursussen en aanvragen accreditaties.

Secretaresse Raad van Bestuur a.i. De Pieter Raat Stichting Vervangen van de Secretaresse Raad van Bestuur. Rechterhand van de bestuurder en verlenen van secretariële managementondersteuning. Tevens ondersteunen van de Raad van Toezicht, organiseren van events en de communicatie binnen de organisatie.

Directiesecretaresse Bouwbedrijf Van Wijnen Ondersteunen in de meest ruime zin van de directeur Klant en Markt.

Management assistant De Waerdse Tempel Uitvoeren van alle pré-opening werkzaamheden van deze 'muziektempel', waaronder assistentie van de general manager, sales zakelijke markt, organiseren zakelijke evenementen, geven van rondleidingen, begeleiding VIP’s bij concerten.

Directiesecretaresse Leeuwenkamp Architecten Ondersteunen van directeur en managementteam, notuleren en bewaken actiepunten, verzorgen van presentaties voor Europese aanbestedingen, leiding over de receptie bestaande uit twee personen, organisatie van de reis naar Düsseldorf vanwege het 25-jarig jubileum.

Office manager / hoofd secretariaat Van Diepen Van der Kroef Advocaten Opstarten van een nieuwe vestiging, leiding over het secretariaat bestaande uit drie personen, ondersteunen van de (bij aanvang vier) advocaten met ieder een eigen specialisatie, agendabeheer, correspondentie, debiteur- en termijnbewaking.

Assistente van de maatschap / juridisch medewerkster Actus Notarissen Voorbereiden en notuleren maatschapsvergaderingen, assisteren bij de fusie tussen destijds Notariskantoor Eskens Boon Willemsen en Notariskantoor Appel, zelfstandig behandelen van vennootschapszaken vanaf binnenkomst tot en met het passeren van de akte.

Wie is Lenny Beers business support