Diensten

Loopt het secretariaat of de backoffice stroef? Merkt u dat collega’s deze afdeling het liefst voorbij lopen? Heeft u het vermoeden dat het allemaal wat efficiënter kan? Als het op het secretariaat niet prettig loopt, heeft de hele organisatie hier mee te maken. Ik analyseer de werkzaamheden, breng de problematiek in kaart en zorg voor structuur. Ook kijk ik of processen efficiënter kunnen. Dat doe ik op een coachende manier en ik betrek uw medewerkers hierbij.

Veel secretariaten zijn nog niet volledig gedigitaliseerd. Ik help u hier graag mee.

Is uw eigen assistente, directiesecretaresse of HR-medewerker ziek of heeft u te maken met tijdelijke drukte? Ik stap in en loop de gaten vlot dicht.

Loopt uw hoofd over van alle dingen die nog gedaan moeten worden of mist u overzicht over wat er allemaal aan werkzaamheden ligt? Samen brengen we alles in kaart en ik help u concreet zaken af te ronden.

Heeft u een (relatie)evenement gepland staan? Ontvangt u buitenlandse gasten? Moet er een dagprogramma geregeld worden? Graag neem ik u de hele organisatie uit handen.

Ook heb ik ervaring met juridische en HR-werkzaamheden. Bij een van mijn werkgevers was ik verantwoordelijk voor de gehele HR-administratie van 80 medewerkers. Ook werving en selectie vielen hieronder.

Door mijn jarenlange ervaring op directieniveau bij meerdere bedrijven/organisaties en in diverse branches, zie ik wat u en/of uw bedrijf nodig heeft. Ik pak zaken zelfstandig op en kijk verder dan mijn takenpakket.

Indien gewenst, werk ik op locatie (regio Noord-Holland).


Wat heeft Lenny Beers business support al gedaan

06 138 200 53 | info@lennybeers.nl | LinkedIn | KvK 72842822 | NL002067038B70