Referenties

 

Lenny is gedreven, enthousiast, open en stroopt graag de mouwen op om te helpen en ondersteunen waar dat kan. Sinds enige tijd geeft zij invulling aan de functie HR-manager binnen de Ovenbouw Holland Group. In no time heeft ze zich ingewerkt en haar functie goed vorm gegeven.

Michiel Teeuwen - General Director Ovenbouw Holland Group
 

Ik had Lenny gevraagd om een dag in de week te komen assisteren bij HeatTeQ op kantoor, ik had niet echt een vastomlijnde opdracht maar een beetje orde en organisatie in de back office was wel nodig in ons reizende circus. Lenny heeft aangetoond de fijne eigenschap te bezitten om heel snel de situatie op kantoor te doorgronden en heel adequaat om te gaan met de taken die ik haar had gevraagd op zich te nemen. Met haar doortastendheid en heldere benadering is de interne bedrijfsstructuur versterkt en heeft ze richting gegeven aan ons kleine en flexibele office management. Een echte West-Friezin, nogmaals dankjewel Lenny!

Jan Soonius - Managing Director HeatTeQ Refractories Services
 

Dankzij Lenny is de afdeling personeelszaken van mijn bedrijf professioneel en op orde. Ik ben er heel blij mee!

Dennis Beers - Directeur/eigenaar Beers Totaalonderhoud

 

Lenny heeft mij bij Ferney ruim een half jaar ondersteund op de afdeling personeelszaken en heeft daarnaast ook de directie en het MT ondersteund bij diverse taken. Direct vanaf de eerste dag ontzorgde zij mij op een prettige, adequate en efficiënte wijze. Lenny is daadkrachtig, vriendelijk, lekker recht door zee op een fijne manier en werkt hard. Ze straalt daarnaast rust uit en neemt het heft in handen, daar waar het nodig is. Mocht ik bij een andere klant ondersteuning nodig hebben, dan bel ik Lenny!

Miranda Edens – Uw Personeelsadviseur

 

Met ontzettend veel plezier kijk ik terug op onze samenwerking bij blooming hotel. Ik heb haar leren kennen als open en eerlijk, iemand die geen blad voor de mond neemt. Lenny is bevlogen, enthousiast, kritisch en scherp. Eigenschappen die, in haar functie als directiesecretaresse, maar al te goed van pas kwamen. Haar accuratesse, nieuwsgierigheid en volhardende karakter zijn van grote meerwaarde gebleken voor de organisatie, die aan veel veranderingen onderhevig was. Ik ben altijd onder de indruk geweest van de doortastendheid waarmee zaken werden opgepakt of problemen werden opgelost. Haar sociale karakter maakt haar niet alleen een waardevolle collega maar vooral ook een fijn mens!

Sjoerd Brattinga - destijds directeur blooming hotel
 

We werken inmiddels alweer enige tijd naar volle tevredenheid samen. Lenny maakt graag deel uit van het team, denkt mee en draagt bij! Fijne zakelijke en professionele houding, altijd opgewekt en enthousiast. Niets is te gek en ze pakt alles aan. Ontzorgen en organiseren zit haar in het bloed. Wij gaan nog even samen door. Van harte aanbevolen!

Gilbert Groot - Founder & CEO JLM Lubricants

 

Sinds Lenny mij en mijn bedrijf ondersteunt, heb ik stukken meer rust. Ik kan haar van harte aanbevelen. Ze is betrouwbaar, doortastend, vriendelijk en een harde werker.

Merith Cohen de Lara - GZ-psycholoog en eigenaar Psyche en Zwangerschap

 

Lenny werkt zo efficiënt - dat haar linkerhand meestal niet weet, wat haar rechterhand reeds gedaan heeft! Een snelle, opgewekte, actiegerichte en professionele secretarieel management-assistente, die stapels werk verzet. Prima tijdelijke ondersteuning voor alle kantoorteams.

Gea Koops-de Hoog - Bestuurder (CvB) Stichting Penta

 

Lenny is een vakbekwame PA. Regelt alles, ontzorgt, weet iedereen te vinden, plant een afspraak met de juiste mensen en is bovendien een taalvirtuoos.

Tillie van der Poel - toezichthouder en voorzitter RvC Rabobank Alkmaar e.o.

 

Neem contact op met Lenny Beers hr + business support

06 138 200 53 | info@lennybeers.nl | LinkedIn | KvK 72842822 | NL002067038B70